natuurlijke

Wat zijn natuurlijke remedies voor vlooien voor katten?

Natuurlijke remedies voor vlooien voor katten houden in dat de eigenaar specifieke acties onderneemt en een aantal natuurlijke producten gebruikt om vlooien van zijn katten af ​​te houden. Dit artikel kijkt naar wat die acties en producten zijn en waarom ze zo belangrijk zijn. We zullen beginnen met een snelle blik op waarom we willen vermijden om giftige chemicaliën op kitty te gebruiken.

Farmaceutische bedrijven hebben al jaren en jaren pesticiden geproduceerd en gepromoot. Deze producten zijn zeer giftig voor vlooien en andere insecten en dus werken ze fantastisch goed door ze allemaal te doden. Maar tegen welke prijs? Deze producten zijn ook zeer schadelijk voor onze katten, andere huisdieren en mensen.

Het Amerikaanse Environmental Protection natuurlijk middel tegen vlooien Agency onderzoekt momenteel alle spot-on vlobestrijdingsproducten omdat vanwege het grote aantal huisdieren waarvan is vastgesteld dat ze slechte reacties op deze producten hebben. Deze reacties variëren van huidirritaties tot aanvallen en overlijden.

Doe Kitty dus een plezier en behandel haar natuurlijk met behulp van een aantal van de volgende ideeën:

* Stofzuig het huis regelmatig om zich te ontdoen van vlooien en eieren in het tapijt.
* Verzorg uw kat met een vlooienkam om vlooien en teken uit haar vacht te verwijderen.
* Gebruik een kruidenvlooienkraag en / of kruidenspray. Zorg ervoor dat de spray geen cent royal heeft, want dit kan ook giftig zijn.
* Was het beddengoed van uw kat vaak.
* Gebruik een vlooienval om vlooien uit je huis te houden.
* Gebruik een kruidige vlooienshampoo sporadisch als ze het verdraagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *